Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Η ΔΩΡΕΑ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΄΄ΑΝΑΤΟΛΗ΄΄


Ένα σημαντικό μηχάνημα προσέφερε στο νοσοκομείο ο Σύλλογος Τριτέκνων Λασιθίου


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15 ΜΑΪΟΥ 2017, 19:26

Αποδεικνύοντας την διάθεση να προσφέρει στον τόπο και στους πολίτες του ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου προχώρησε στην δωρεά ενός σημαντικού μηχανήματος, ενός μόνιτορ πολλαπλών παραμέτρων στο Νοσοκομείο Σητείας ενισχύοντας τον μηχανολογικό εξοπλισμό του ιδρύματος.
Ο Σύλλογος ξεκινά την προσπάθεια στήριξης στον τομέα της υγείας από την Σητεία, αλλά θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα Νοσοκομεία του Νομού Λασιθίου.
Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συντονισμό με την Διοίκηση και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σητείας, που επίσης διέθεσε χρήματα για να συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσό και να αγοραστεί ο συγκεκριμένος εξοπλισμός.
Το μηχάνημα παρέδωσαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων, παρουσία και των αρμοδίων της περιοχής της Σητείας. Στην παραλαβή το «παρών» έδωσαν ο Αναπληρωτής Διοικητής Μανώλης Μιχελάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Μαριάννα Κουπίδου και ο Καρδιολόγος του Νοσοκομείου κ. Εμμ. Σαριδάκης.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Γιώργος Χαβάκης αναφερόμενος στην πρωτοβουλία εξήγησε ότι «η δράση του Συλλόγου, που είναι ένας κοινωνικός σύλλογος, εστιάζει στην στήριξη της οικογένειας και δη της τρίτεκνης, χωρίς όμως να είναι αποκομμένος από τα υπάρχοντα προβλήματα στο Νομό Λασιθίου. Θέλουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να στηρίζουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων του κι έτσι λάβαμε μία απόφαση να στηρίξουμε και τα τέσσερα Νοσοκομεία του Νομού μας την χρονιά αυτή.


ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου