Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ για τους φοιτητές του ΕΑΠ. (Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου)


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΑΠ, οι φοιτητές του θα έχουν έκπτωση 50% στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ, επιδεικνύοντας μόνο τη φοιτητική τους ταυτότητα.
Η έκπτωση θα αφορά τα δρομολόγια από την πόλη τους προς τις πόλεις: Αγρίνιο, Αθήνα , Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδο, Τρίπολη, Χανιά.
Σημειώνεται πως οι εν λόγω φοιτητές διαθέτουν εκπτώσεις και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ , έκπτωση 20% στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα και εκπτώσεις από 20% έως 50% για τις ακτοπλοϊκές γραμμές που καλύπτουν όλους τους προορισμούς, τόσο του Αιγαίου όσο και του Ιουνίου.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου: 
"Η Διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, πιστή στη δέσμευση που είχε αναλάβει με την ανακοίνωση του Προέδρου της Δ.Ε της 7ης Οκτωβρίου 2016, προχώρησε την 14η Νοεμβρίου 2016 σε υπογραφή σύμβασης διετούς διάρκειας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ). Η σύμβαση υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δ.Ε Καθηγητή Βασίλη Καρδάση, την Αντιπρόεδρο Ανδρομάχη Χατζηγιάννη και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σοφοκλή Φάτσιο.
Η σύμβαση προβλέπει τη μετακίνηση των φοιτητών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με μειωμένο εισιτήριο κατά 50% από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του προς τις πόλεις Αγρίνιο, Αθήνα , Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδο, Τρίπολη, Χανιά και αντίστροφα με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας που θα εκδώσει το ΕΑΠ.
Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή προέβη σε ανάλογες ενέργειες εξασφαλίζοντας, σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ , έκπτωση 20% στο δρομολόγιο Αθήνα-Θες/νίκη και αντίστροφα και εκπτώσεις από 20% έως 50% για τις ακτοπλοϊκές γραμμές που καλύπτουν όλους τους προορισμούς, τόσο του Αιγαίου όσο και του Ιουνίου.

Τέλος οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου απολαμβάνουν της ελεύθερης εισόδου σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους όπως κάθε άλλος συμφοιτητής τους οποιουδήποτε Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου