Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ


Αγαπητά παιδιά επιτυχόντες και μη στα ΑΕΙ –ΤΕΙ

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Λασιθίου σας απευθύνει Θερμά Συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Ευχόμαστε σε όλους σας καλή σταδιοδρομία στο ξεκίνημα της νέας πορείας της ζωής σας.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι καθηγητές σας που σας οδήγησαν στην επιτυχία ενώ ένα μεγάλο μέρος στην επιτυχία ανήκει στους γονείς και στις οικογένειες σας που εξασφαλίζοντας όλες τις προϋποθέσεις σας άφησαν απερίσπαστους να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για εσάς παιδιά δεν πετύχατε την εισαγωγή σας φέτος, θέλουμε επίσης να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για την προσπάθεια που καταβάλατε και να σας υπενθυμίσουμε πως η ζωή δεν τελειώνει με την πρώτη αποτυχία. Καθημερινά έρχονται νέες ευκαιρίες και νέες μάχες. Και πάντα η προσπάθεια στο τέλος ανταμείβεται.

Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ


Για τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες και σε όλους

και ιδιαίτερα σε όσες και όσους γιορτάζουν.

Η Παναγία να είναι ΒΟΗΘΟΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ μας.


Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ανακοινώνεται από το σύλλογο πως τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 26 Αυγούστου.
Παρακαλούμε να κάνετε έγκαιρα τις ανανεώσεις σας.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝΟ.Γ.Α.
Δελτίο ΤύπουΤρίτη 2.08.2011
«Πληρωμή των Πολυτεκνικών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ»
Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:
Ι. Τα οικογενειακά επιδόματα (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή καιισόβια σύνταξη) του Δ’ διμήνου 2011 θα καταβληθούν σε 370.019 οικογένειες την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011:
Από αυτό το δίμηνο πληρωμής και εφεξής η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων θα γίνεται μόνο μέσω του διατραπεζικού συστήματος πληρωμώνΔΙΑΣ, με πίστωση λογαριασμού Τράπεζας ή ΕΛ.ΤΑ.
Στους επιδοματούχους που δεν απογράφηκαν και δεν άνοιξαν λογαριασμό σεΤράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ. από το δίμηνο αυτό δεν θα καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα μέχρις ότου φροντίσουν και αυτοί να απογραφούν.
Στους επιδοματούχους αυτούς θα σταλεί από τον ΟΓΑ σχετική ενημερωτική επιστολή.
Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 97.358.816,82 ευρώ.
ΙΙ. Στο Δ΄ δίμηνο πληρωμής θα εφαρμοστεί η διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 43του Ν.3918/2011. Λόγω της εφαρμογής της ανωτέρω διάταξης στους δικαιούχους της κατηγορίαςαυτής που καταβλήθηκε αχρεωστήτως ποσό πολυτεκνικού επιδόματος, θασυμψηφιστεί με το ποσό του πολυτεκνικού επιδόματος του τρέχοντος διμήνου καιμέχρις εξοφλήσεως του.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ