Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

H ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ





Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 10 Απριλίου, στον Ταύρο, η προγραμματισμένη Γενική Καταστατική Συνέλευση της ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ). Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του νέου δήμου Μοσχάτου-Ταύρου που ευγενώς παραχωρήθηκε στην ΟΠΟΤΤΕ.

Στην αρχή πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Βουτσάς ,ο οποίος καλωσόρισε όλους τους αντιπροσώπους και τους προσκεκλημένους.

Ακολούθησε ο χειμαρρώδης και τεκμηριωμένος λόγος του καθηγητή-Εργατολόγου κ. Μητρόπουλου, ο οποίος έδωσε το στίγμα της σημερινής κατάστασης, η οποία δε φαίνεται να οδηγεί σε οριστική λύση και κλείνοντας είπε « το θέμα είναι ότι δε μπορούν να μας πουν πότε θα σταματήσουν τα μέτρα που καθημερινά ανακοινώνονται ». Στη συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από τους Αντιπροσώπους οι οποίες απαντήθηκαν από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος του βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Κουρουπλή, η εκπρόσωπος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) κ. Κρύου και ο πρόεδρος Κοινότητας Ταύρου κ. Καραφωτιάς.

Μετά από τα παραπάνω άρχισε η Γ. Σ. με κύριο θέμα καταστατικές αλλαγές που αφορούσαν κυρίως την εύρυθμη λειτουργία της ομοσπονδίας, στην εκλογή και στην κατανομή των Αντιπροσώπων από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Επίσης συζητήθηκαν οικονομικά θέματα, προβλήματα που έχουν εντοπίσει οι σύλλογοι ανά την Ελλάδα κ.ά.

Η συνέλευση θεωρήθηκε από όλους επιτυχημένη, αφού δρομολογήθηκαν διαδικασίες, λύθηκαν προβλήματα και εκφράστηκε η επιθυμία 4 νέων συλλόγων να ενταχθούν στην ΟΠΟΤΤΕ, πράγμα που δηλώνει πως όλοι κατανοούν την αναγκαιότητα της κοινής προσπάθειας μέσω του Δευτεροβάθμιου Οργάνου, η οποία μπορεί να δώσει καλύτερα αποτελέσματα στα αιτήματα των τριτέκνων όλης της χώρας.

Το σύλλογο του νομού εκπροσώπησαν οι εκλεγμένοι από τη Γ.Σ του συλλόγου Γεώργιος Χαβάκης και Ελένη Καρακυρίτση οι οποίοι μετέφεραν το κλίμα που επικρατεί στους τρίτεκνους του νομού. Επίσης έκαναν προτάσεις και τοποθετήσεις, ιδιαίτερα για το προσεχές μέλλον σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν με τα επιδόματα, τις μετεγγραφές και το Ασφαλιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου