Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

Το Δελτίο Τύπου της ΟΠΟΤΤΕ για την επίσκεψη στο υπoυργείο Παιδείας:

Μετά τη συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 4/4/11 η ΟΠΟΤΤΕ ανέμενε πρόσκληση-ενημέρωση από τον κύριο Πανάρετο, υφυπουργό Παιδείας, όπως ο ίδιος είχε υποσχεθεί , σχετικά με το θέμα των μετεγγραφών

Επειδή τέτοια ενημέρωση δεν υπήρξε, ο πρόεδρος κ. Βουτσάς και το μέλος του Δ. Σ κ. Καντεράκη, την Πέμπτη 28-4 -2011 επισκέφθηκαν το υπουργείο με σκοπό να συναντήσουν τον κ. Πανάρετο. Η συνάντηση αυτή ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί, γιατί όπως τους ενημέρωσαν, τόσο ο κ. Πανάρετος όσο και η κ. Διαμαντοπούλου βρίσκονταν σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Όμως έγινε συζήτηση με αρμόδιους στο γραφείο της υπουργού και του υφυπουργού.

Οι εκπρόσωποι της ΟΠΟΤΤΕ διαμαρτυρήθηκαν γιατί οι τρίτεκνοι δεν κλήθηκαν να ενημερωθούν και για το γεγονός πως διαρρέουν ειδήσεις με αρνητικές εξελίξεις, με συνέπεια όλοι οι τρίτεκνοι να είναι ανάστατοι και εξοργισμένοι, αφού την τελευταία στιγμή, λίγο πριν τις εξετάσεις (12 Μαΐου), μέσα στο αγχωμένο κλίμα γονέων και μαθητών, έρχεται μια τόσο αρνητική απόφαση για τις οικογένειες των τρίτεκνων.

Είναι χρέος και ευθύνη της ηγεσίας του υπουργείου, να ενημερώσει και να συζητήσει πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε απόφαση.

Από το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου